slide Architectuurwonen cases Bureau Brainz

Grafisch ontwerp Architectuurwonen

Bureau Brainz heeft voor Architectuurwonen.nl de complete huisstijl opgezet en uitgewerkt. Daarnaast verzorgt Bureau Brainz alle reclame campagnes, zowel off- als online.  Architectuurwonen is een onderdeel van de Lichtenberg Bouwgroep uit Rijssen en is een bouwonderneming welke villa’s bouwt op basis van een catalogus concept.

Logo Architectuurwonen

Het logo van Architectuurwonen doet gelijk fris aan door de toegepaste kleuren. De groene kleur is er speciaal ingebracht om meer in te spelen op de energiezuinigheid van de woningen. Het wolkje met de woning moet een beeld geven van het wegdromen over je nieuwe droomwoning.

Belangrijk bij het logo is de verwerking van de kreet “betaalbaar bouwen onder architectuur”. Architectuurwonen biedt namelijk woningen aan die speciaal door de huisarchitecten zijn ontworpen.

logo architectuurwonen cases Bureau Brainz
architectuurwonen responsive website, cases bureau brainz

Website Architectuurwonen

De website Architectuurwonen.nl is ontwikkeld in WordPress en is volledig responsive opgezet. De website is Google proof, dit betekent dat de website per pagina en per element Google vriendelijk is gemaakt en voldoet aan de nieuwste eisen. Binnen de website is een blog gerealiseerd om de waarde van de website continu te verhogen met relevante inhoud. Om de conversie te verhogen is er een “slide in button” ontwikkeld, zodat men gemakkelijk op elke gewenste pagina een brochure kan aanvragen.

Brochure Architectuurwonen

Voor Architectuurwonen heeft Bureau Brainz een inspirerende brochure ontwikkeld. Elk woningtype wordt uitgebreid toegelicht en gerealiseerde projecten worden op imposante wijze weergegeven.

De huisstijl van Architectuurwonen is tot in elk detail binnen de brochure verwerkt.  Klik op de afbeelding hiernaast om het prachtige resultaat te bekijken.

Grafische uitingen Architectuurwonen

De huisstijl van Architectuurwonen is volledig doorgetrokken in alle communicatie uitingen die men gebruikt. Hieronder enkele voorbeelden zoals de presentatiemap, de inspiratie brochure en de webbanners t.b.v. Google.

Architectuurwonen brochure cases bureau brainz
Architectuurwone visitekaartje cases bureau brainz
Architectuurwonen A3 map presentatiemap cases bureau brainz
logo architectuurwonen cases Bureau Brainz

Online marketing Architectuurwonen

Bureau Brainz verzorgt alle online marketing campagnes van Architectuurwonen. Deze campagnes bevatten de organische vindbaarheid, Adwords, re-marketing en social media.

Dankzij de ingestelde campagnes waarbij een conversie wordt bereikt van bijna 4% gemiddeld op het aanvragen van een brochure, is de basis voor een groeiende omzet gelegd. De hoogst converterende zoektermen bij Adwords, zijn vertaald naar landingspagina’s, zodat deze zoektermen ook organisch vindbaar zijn. Zo staat Architectuurwonen op positie 2 op de zoekterm catalogusbouw!

Door de maandelijks blog berichten, gericht op onderwerpen die bouw gerelateerd zijn, wordt er ondertussen gebouwd aan een stevige body van de website waarbij de interne link structuur bijdraagt aan de landingspagina’s.

Om het klikgedrag op de getoonde advertenties te verhogen bij Google, hebben we een overeenkomst gesloten met de Feedback Company (partner van Bureau Brainz). De Feedback Company is een review partij die wordt erkend door Google. Dankzij de mooie plugin voor WordPress (incl. rich-snippets) wordt de review gelezen door Google en worden de sterren in de zoekresultaten weergegeven.