Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website beter te vinden is in de organische zoekresultaten. Iedere organisatie wil bij relevante trefwoorden zo hoog mogelijk in de organische lijst komen te staan. Dit kan bereikt worden, maar kost wel tijd en energie. Zoekmachine optimalisatie richt zich op de lange termijn, en kan niet bereikt worden binnen een paar weken of maanden. Met SEA (Search Engine Advertising) kunt u op korte termijn resultaat bereiken.

Bij Bureau Brainz begint zoekmachine optimalisatie bij het opbouwen van uw site. De zoekmachine bekijkt de inhoud van uw website, als er een bepaalde factor niet werkt heeft dit invloed op de organische zoekresultaten. Om hoog in de organische resultaten te komen is het dus belangrijk dat uw site goed werkt. Zoekmachines combineren de content van uw site met de relevantie van het zoekwoord van de gebruiker.

Zoekmachines kijken niet alleen naar de content van uw site, maar bekijken ook of uw website belangrijk is op het internet. SEO is een ingewikkeld proces, het succes van zoekmachine optimalisatie zit in verschillende factoren. Het is belangrijk al deze factoren op elkaar aan laten sluiten.  

Logica wordt bij Bureau Brainz als kernwoord gebruikt.

Meer weten over website optimalisatie voor uw organisatie? Neem contact met ons op!